top of page
Søk

INNMELDT

Oppdatert: 18. sep. 2018

Over 1000 personer har valgt å være medlem av innmeldt og vi får en fantastisk respons i markedet.


Det har vært en meget hektisk vinter hvor vi har brukt mye av vår tid på å investere i ny teknologi og nye verktøy for våre medlemmer. Dette skal gjøre oss bedre i stand til å hjelpe deg med dine pensjons- og forsikringsspørsmål hvis skaden eller sykdommen inntreffer, hvis du slutter i jobben, begynner i en ny jobb eller når det nærmer deg tiden for uttak av alderspensjon.

Vi har ikke vært så flinke med å sende ut nyhetsbrev, men om lag 300 medlemmer har fått hjelp av oss i løpet av det siste året. Noen har bare bedt om generelle pensjons- og forsikringsråd, andre har fått hjelp i kompliserte pensjonssaker. Det er en særdeles takknemlig oppgave å kunne hjelpe våre medlemmer når de trenger det som mest!


Husk at du kan komme i kontakt med oss på tlf. 90 63 37 54 eller ved å sende en epost til kontakt@innmeldt.no.


De nye teknologiverktøyene våre kommer til å bli lansert i løpet av 2018 og 2019 med nytt medlemssystem for enklere pålogging, ny hjemmeside med utvidet funksjonalitet og etablering av "din side" med mulighet for å lage oversikt over din økonomiske situasjon hvis skaden eller sykdommen skulle inntreffe eller for å kunne planlegge din alderspensjon.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page