INNMELDT

Updated: Sep 18, 2018

Over 1000 personer har valgt å være medlem av innmeldt og vi får en fantastisk respons i markedet.


Det har vært en meget hektisk vinter hvor vi har brukt mye av vår tid på å investere i ny teknologi og nye verktøy for våre medlemmer. Dette skal gjøre oss bedre i stand til å hjelpe deg med dine pensjons- og forsikringsspørsmål hvis skaden eller sykdommen inntreffer, hvis du slutter i jobben, begynner i en ny jobb eller når det nærmer deg tiden for uttak av alderspensjon.

Vi har ikke vært så flinke med å sende ut nyhetsbrev, men om lag 300 medlemmer har fått hjelp av oss i løpet av det siste året. Noen har bare bedt om generelle pensjons- og forsikringsråd, andre har fått hjelp i kompliserte pensjonssaker. Det er en særdeles takknemlig oppgave å kunne hjelpe våre medlemmer når de trenger det som mest!


Husk at du kan komme i kontakt med oss på tlf. 90 63 37 54 eller ved å sende en epost til kontakt@innmeldt.no.


De nye teknologiverktøyene våre kommer til å bli lansert i løpet av 2018 og 2019 med nytt medlemssystem for enklere pålogging, ny hjemmeside med utvidet funksjonalitet og etablering av "din side" med mulighet for å lage oversikt over din økonomiske situasjon hvis skaden eller sykdommen skulle inntreffe eller for å kunne planlegge din alderspensjon.

Kontakt oss om det er noe du lurer på!

Innmeldt er en uavhengig rådgiver og tjenesteleverandør. Vi selger ingen pensjons eller personforsikringsprodukter og gir derfor objektive råd om hvordan din bedrift skal informere om og håndtere pensjon og personforsikringsordningene, eller hvordan du som enkeltperson best kan planlegge og håndtere dine ordninger på en slik måte som passer din livssituasjon og fremtid. Vi ønsker å bistå våre kunder med utfordringene som finnes i dette markedet og være en støtte og partner dersom noe skulle oppstå.

Adresse: Vollsveien 21, 1366 Lysaker

Telefon: 906 33 754

E-post: kontakt@innmeldt.no