top of page
6_edited.png

Hva betyr Innmeldt?

Innmeldt AS ble stiftet i 2013 med mål om å gjøre pensjon og forsikring enklere for folk. Selskapets navn kommer som en motreaksjon av at initiativtakerne stadig så flere eksempler på hvor komplisert og dyrt det er å være «utmeldt» av store kollektive pensjonsordninger, og at hver enkelt ansatt best kan få pensjons- og forsikringshjelp i et interessefellesskap.

 

I dag består selskapet av et tverrfaglig og frittstående ekspertmiljø med totalt over 75 års erfaring innen pensjon og personforsikring. Vi tilbyr uavhengig og nøytral økonomisk rådgivning innen pensjon og personforsikring i offentlig og privat sektor i Norge.

Hvorfor velge oss?

Å jobbe med pensjon og forsikring er et privilegium. Vår erfaring er at alt for mange dessverre ikke er opptatt av sin pensjon eller sine forsikringsordninger før det er for sent:

Det kan handle om at folk nærmer seg pensjonsalder, det kan handle om plutselig sykdom, eller sluttpakker og eventuelt tap av pensjons- og forsikringsrettigheter.

 

Som oftest vet ikke folk da hva som er ståa, eller hvor de skal henvende seg for å få svar – og da kan gode råd fort bli dyre. Dette ønsker vi å gjøre noe med.

 

Vi ser Innmeldt som et resultat av et mer sammensatt og komplisert regelverk, og stadig dyrere konsulenthonorarer. 

Par.png

Hva er våre ambisjoner?

1.0

Vi har som mål å folkeliggjøre og forenkle pensjon, personforsikringsordninger og valgmulighetene i forhold til den enkeltes ønsker og behov.

2.0

Vi har som mål å fornye og utvikle fremtidens pensjons- og forsikringsrådgivning for både bedrifter og privatpersoner – først og fremst gjennom digitale rådgivningstjenester.

3.0

Vi har som mål å bistå våre medlemmer fortløpende.

Hva skiller oss fra andre aktører?

1.0

I Innmeldt samler vi alle dagens ulike pensjons-, forsikrings- og skatteberegningsverktøy på ett og samme sted.

2.0

Våre interaktive beregningsverktøy er tilgjengelig for våre kunder døgnet rundt, uten noen begrensninger.

3.0

Vi tilbyr ubegrenset individuell rådgivning til en fast og overkommelig årlig pris uten noen ekstra kostnader.

Din rådgiver.png
Ikon 2.png

Jobbmuligheter

Vi er hele tiden på utkikk etter personer eller fagmiljøer med relevant kompetanse og kapasitet for å levere dagens tjenester til innmeldte.

bottom of page