6_edited.png

Hva betyr Innmeldt?

Innmeldt AS ble stiftet i 2013 med mål om å gjøre pensjon og forsikring enklere for folk. Selskapets navn kommer som en motreaksjon av at initiativtakerne stadig så flere eksempler på hvor komplisert og dyrt det er å være «utmeldt» av store kollektive pensjonsordninger, og at hver enkelt ansatt best kan få pensjons- og forsikringshjelp i et interessefellesskap.

 

I dag består selskapet av et tverrfaglig og frittstående ekspertmiljø med totalt nesten 100 års erfaring innen pensjon og personforsikring. Vi tilbyr uavhengig og nøytral økonomisk rådgivning innen pensjon og personforsikring i offentlig og privat sektor i Norge.

Hvorfor velge oss?

Å jobbe med pensjon og forsikring er et privilegium. Vår erfaring er at alt for mange dessverre ikke er opptatt av sin pensjon eller sine forsikringsordninger før det er for sent:

Det kan handle om at folk nærmer seg pensjonsalder, det kan handle om plutselig sykdom, eller sluttpakker og eventuelt tap av pensjons- og forsikringsrettigheter.

 

Som oftest vet ikke folk da hva som er ståa, eller hvor de skal henvende seg for å få svar – og da kan gode råd fort bli dyre. Dette ønsker vi å gjøre noe med.

 

Vi ser Innmeldt som et resultat av et mer sammensatt og komplisert regelverk, og stadig dyrere konsulenthonorarer. 

Par.png

Våre ambisjoner

1.0

Vi har som mål å folkeliggjøre og forenkle pensjon, personforsikringsordninger og valgmulighetene i forhold til den enkeltes ønsker og behov.

2.0

Vi har som mål å fornye og utvikle fremtidens pensjons- og forsikringsrådgivning for både bedrifter og privatpersoner – først og fremst gjennom digitale rådgivningstjenester.

3.0

Vi har som mål å bistå våre medlemmer fortløpende.

Hva skiller oss fra andre aktører?

1.0

I Innmeldt samler vi alle dagens ulike pensjons-, forsikrings- og skatteberegningsverktøy på ett og samme sted.

2.0

Våre interaktive beregningsverktøy er tilgjengelig for våre kunder døgnet rundt, uten noen begrensninger.

3.0

Vi tilbyr ubegrenset individuell rådgivning til en fast og overkommelig årlig pris uten noen ekstra kostnader.

Din rådgiver.png

Hils på menneskene som jobber i Innmeldt!

erik.JPG

Erik Steenberg

Partner

Erik Steenberg er partner i Innmeldt, og har over 30 års erfaring som pensjonsrådgiver. Han har spesialkompetanse i pensjonsomdannelse, endring av kollektive tjenestepensjonsordninger, samt individuell pensjonsveiledning.

 

Han har jobbet med store norske selskaper, både innen privat og offentlig sektor. Erik er utdannet Diplom markedsøkonom NMH, og har de siste 25 årene vært Partner i Steenberg & Plahte AS og Partner og seniorrådgiver i Gabler AS.

Jørg Cordes

Rådgiver

Jørg er ny på Innmeldt-laget, men har over 15 års praktisk erfaring med uavhengig og objektiv rådgivning for offentlige og private virksomheter og deres ansatte innen pensjon (herunder endring og etablering), nedbemanning og omstilling (virkemidler som etterlønn, gavepensjon m.m.).

 

Jørg har i tillegg erfaring fra kurs- og foredragsvirksomhet. Han er norsk jurist, og har ellers erfaring fra advokatvirksomhet, Helse- og omsorgsdepartementet, NAV, og som fagbokforfatter.

Bilde 3- Jørg.jpg
tove.png

Tove Roulund

Rådgiver

Tove Roulund er ganske ny på Innmeldt-laget, men har arbeidet over 30 år med pensjon og forsikring. Hun har gjennom disse årene «vært borti det meste» innenfor pensjon, og har erfaring fra både trygdekontor og Storebrand Livsforsikring.

 

Her kan nevnes folketrygden offentlige pensjoner, AFP, Sjømannstrygd, AFP, ytelsespensjon innskuddspensjoner m.m. Tove har jobbet mye med rådgivning gjennom kursvirksomhet og støtte til selgere.

Eiolf Stein

Partner

Eiolf Stein har arbeidet sammenhengende i mer enn 30 år med pensjon og personforsikringer, i både privat og offentlig sektor. Han har lang erfaring med håndtering av ulike pensjonsordninger både fra bedriftens og leverandørers ståsted.

 

Gjennom sitt arbeid har han jobbet mye med informasjon til ansatte gjennom informasjonsmøter og individuell rådgivning. I tillegg til å være partner i Innmeldt, er Eiolf også ekstern styremedlem i flere pensjonskasser.

eiolf.png
Ikon 2.png

Jobbmuligheter

Vi er hele tiden på utkikk etter personer eller fagmiljøer med relevant kompetanse og kapasitet for å levere dagens tjenester til innmeldte.