top of page

Gjør pensjon enklere for dine medlemmer med Pensjonspass

Illustrasjon av to mennesker som tar hverandre i hendene.

Med Pensjonspass i Innmeldt får dine medlemmer muligheten til å ta større eierskap til sin pensjon, og å ta gode valg for seg selv og sin egen fremtid.

Sparing.png

Hvorfor Pensjonspass
til dine medlemmer? 

Selv med den beste vilje er det krevende for fagorganisasjoner å gi gode svar på alle spørsmål om pensjon til sine medlemmer.

I Innmeldt samler vi alle datakilder i ett og samme verktøy, og supplerer det med individuell pensjonsrådgivning fra uavhengige eksperter.

Gi dine medlemmer en egen
uavhengig pensjonsrådgiver

Med Pensjonspass får dine medlemmer direkte kontakt med sin personlige og uavhengige rådgiver, med ubegrenset veiledning for å ta gode pensjonsvalg. Man kan enkelt avtale tid med sin rådgiver gjennom vårt elektroniske bookingssystem.

Din rådgiver.png
Utforske.png

Gi dine medlemmer et eget beregningsverktøy for pensjon

Med Pensjonspass får dine medlemmer et eget beregningsverktøy, som viser oversikt over samlet alderspensjon – både månedlig og årlig, før og etter skatt.

 

De får også oversikt over hvordan de kan øke sin alderspensjon uten ekstra kostnader, og hva som skjer hvis de tar ut pensjon tidlig, eller hvis de ønsker å vente lenger. Er det behov for å spare til pensjon selv, og i så fall, hvilken sparemetode skal man velge? Dette er også spørsmål vi hjelper til med, og finner ut av sammen.

Men hva koster
Pensjonspass?

Prisen for hvert medlem koster 400- 650 kr i året inkl. mva (avhengig av antall medlemmer)– enten helt eller delvis betalt av medlemsorganisasjonen, eller egenfinansiert av medlemmet.

 

Hvert medlem får sin egen personlige rådgiver, et eget beregningsverktøy, samt ubegrenset tilgang til rådgivning.

Rådgivning.png
Pensjonspass for organisasjoner

Kontakt oss

Har du flere spørsmål om Pensjonspass for medlemmene i din organisasjon, eller ønsker du å ta en prat? Kontakt oss via skjemaet, eller via telefon / e-post.

Vi vet hvor vanskelig det kan være å forstå pensjon og personforsikringsordningene!

Vi vet hvor vanskelig det kan være å forstå pensjon og personforsikringsordningene!

bottom of page