top of page

Hils på rådgiverne i Innmeldt!

Eiolf Stein

Rådgiver/Managing Partner 

Eiolf Stein har arbeidet sammenhengende i mer enn 30 år med pensjon og personforsikringer, i både privat og offentlig sektor. Han har lang erfaring med håndtering av ulike pensjonsordninger både fra bedriftens og leverandørers ståsted.

 

Gjennom sitt arbeid har han jobbet mye med informasjon til ansatte gjennom informasjonsmøter og individuell rådgivning. I tillegg til å være partner i Innmeldt, er Eiolf også ekstern styremedlem i flere pensjonskasser.

(+47) 975 82 463/ eiolf@innmeldt.no

eiolf.png
erik.JPG

Erik Steenberg

Rådgiver/ Partner

Erik Steenberg er partner i Innmeldt, og har over 30 års erfaring som pensjonsrådgiver. Han har spesialkompetanse i pensjonsomdannelse, endring av kollektive tjenestepensjonsordninger, samt individuell pensjonsveiledning.

 

Han har jobbet med store norske selskaper, både innen privat og offentlig sektor. Erik er utdannet Diplom markedsøkonom NMH, og har de siste 25 årene vært Partner i Steenberg & Plahte AS og Partner og seniorrådgiver i Gabler AS.

(+47) 917 61 555/ erik@innmeldt.no

Jørg Cordes

Rådgiver/ Partner

Jørg Cordes er partner i Innmeldt, og har over 15 års praktisk erfaring med uavhengig og objektiv rådgivning for offentlige og private virksomheter og deres ansatte innen pensjon (herunder endring og etablering), nedbemanning og omstilling (virkemidler som etterlønn, gavepensjon m.m.).

 

Jørg er utdannet norsk jurist, og har de siste 17 årene jobbet som pensjonsrådgiver i Steenberg & Plahte AS, Gabler AS og Formue Pensjonsrådgivning AS. Han har ellers erfaring fra advokatvirksomhet (advokatbevilling 2002), Helse- og omsorgsdepartementet, NAV, fagbokforfatter og sensor ved Det juridiske Fakultet, UiO.

(+47) 900 58 788/ jorg@innmeldt.no

Bilde 3- Jørg.jpg
bottom of page