Nytt fra Innmeldt.no

Updated: Sep 18, 2018

Innmeldt styrker bemanningen og har fått Tove Roulund med på laget. Tove har lang erfaring fra arbeid med pensjonsspørsmål for bedrifter og enkeltpersoner. Hun har blant annet arbeidet ved trygdekontor og i Storebrand Livsforsikring AS. Sammen med Eiolf Stein er Innmeldt.no alltid klar for å svare på dine spørsmål om pensjon og personforsikringer.


Vi kommer til å utvide tjenesten for deg som er med i innmeldt.no. Vi kommer tilbake til disse tjenestene i tiden fremover. Følg med på nyhetsbrevene fremover.

Kontakt oss om det er noe du lurer på!

Innmeldt er en uavhengig rådgiver og tjenesteleverandør. Vi selger ingen pensjons eller personforsikringsprodukter og gir derfor objektive råd om hvordan din bedrift skal informere om og håndtere pensjon og personforsikringsordningene, eller hvordan du som enkeltperson best kan planlegge og håndtere dine ordninger på en slik måte som passer din livssituasjon og fremtid. Vi ønsker å bistå våre kunder med utfordringene som finnes i dette markedet og være en støtte og partner dersom noe skulle oppstå.

Adresse: Vollsveien 21, 1366 Lysaker

Telefon: 906 33 754

E-post: kontakt@innmeldt.no