Innmeldt utvider og går nye veier

Updated: Sep 21, 2018

Det er svært gledelig å kunne informere om at Innmeldt har utvidet teamet betydelig og vil om kort tid lansere en ny teknologi som vil gi deg bedre oversikt over dine pensjons- og forsikringsforhold.


Stig Elsfjordstrand har kommet inn i selskapet og overtatt som daglig leder. I tillegg har vi knyttet til oss Emilie Lindqvist og Jens Christian Bang på teknologisiden. Sammen med Tove Roulund og Eiolf Stein er vi nå blitt et utvidet team som gjør oss enda bedre i stand til å bistå deg med dine spørsmål om pensjon og forsikring.


Vi investerer nå i nye teknologiske verktøy for å gi deg som medlem bedre innsikt og oversikt over dine individuelle pensjons- og personforsikringsforhold. Til høsten vil du kunne logge deg inn på "Din side" i Innmeldt via BankID og få oversikt over din økonomiske situasjon ved ulike hendelser som kan inntreffe eller du nærmer deg uttak for alderspensjon. Vi gleder oss veldig til å lansere denne løsningen for deg.


I mellomtiden ønske vi alle våre medlemmer av Innmeldt en god sommer!


Du kan ringe oss på telefon 906 33 754 eller sende en e-post til kontakt@innmeldt.no om du har spørsmål du ønsker å diskutere.

Kontakt oss om det er noe du lurer på!

Innmeldt er en uavhengig rådgiver og tjenesteleverandør. Vi selger ingen pensjons eller personforsikringsprodukter og gir derfor objektive råd om hvordan din bedrift skal informere om og håndtere pensjon og personforsikringsordningene, eller hvordan du som enkeltperson best kan planlegge og håndtere dine ordninger på en slik måte som passer din livssituasjon og fremtid. Vi ønsker å bistå våre kunder med utfordringene som finnes i dette markedet og være en støtte og partner dersom noe skulle oppstå.

Adresse: Vollsveien 21, 1366 Lysaker

Telefon: 906 33 754

E-post: kontakt@innmeldt.no